NK Slavonija osvojila županijski kup

  • Autor objave:
  • Kategorija objave:Obavijest

U prelijepom ambijentu stadiona Tribalj, uz veliki odaziv ljubitelja nogometa u županiji, 19. kolovoza u 18 sati odigrala se finalna utakmica županijskoga nogometnog kupa Nogometnog saveza Požeško-slavonske županije između NK Slavonije i NK BSK-a iz Buka. Pred oko 300 gledatelja nogometaši Slavonije pobijedili su rezultatom 7:1 vrlo dobro posloženog županijskog ligaša BSK iz Buka s nekoliko iskusnih trećeligaških igrača. Slavonija je osvajanjem županijskoga kupa osigurala sudjelovanje u pretkolu Hrvatskog nogometnog kupa za sezonu 2020./2021.

Nagrade sudačkoj četvorci uručio je tajnik NS PSŽ Damir Bognar, članovi IO NS PSŽ Zdravko Novak i Josip Mazanik uručili su medalje finalistima, a pobjednički pehar igračima Slavonije uručio je predsjednik NS PSŽ Drago Lucić.

Finalnu utakmicu organizirao je NK Omladinac na svom stadionu Tribalj u Čaglinu te se ovim putem zahvaljujemo za vrhunsku organizaciju utakmice te uložen trud u pripremu terena, ambijenta, kao i organizaciju večere za sve finaliste i službene osobe.