Odigrane utakmice mlađih selekcija NSPSŽ

  • Autor objave:
  • Kategorija objave:Obavijest

Na Igralištu NK Požega na Sportsko-rekreacijskom centru jučer su odigrane dvije selektivne utakmice kategorija U13 i U14 Nogometnog saveza Požeško – slavonske i Osječko – baranjske županije.

Prvu utakmicu u trajanju od 2×30 minuta su igrale kategorije 2008. godišta. Požeško – slavonska županija povela je u 8. minuti iz kaznenog udarca kojeg je sigurno realizirao Vito Papac (NK Slavonija).

Pred kraj utakmice Osječko-baranjska županija je došla do izjednačenja i vodstva golovima Luke Krstića (NK Osijek) u 54. i Arsena Čočaja (NK Osijek) u 56. minuti. U posljednjoj minuti susreta Drago Marković (NK Slavonija) je na asistenciju Vite Papca postigao pogodak za konačnih 2:2.

Selekciju 2008. godišta NS PSŽ vodili su treneri Siniša Grubišić (Hajduk Pakrac) i Nevio Berdi (Slavonija), a bila je sastavljena od 8 igrača požeške Slavonije, 4 iz pakračkog Hajduka, 3 iz pleterničke Slavije, 2 i z vidovačkog Dinama i 1 iz Kaptola.

Nakon toga sastale su se selekcije 2007. godišta koje su igrale 2×35 minuta. Osječko – baranjska županija je uvjerljivo slavila rezultatom 0:3 iako je Požeško – slavonska županija pružila dobar otpor koji je slomljen tek u posljednjih 20 minuta utakmice.

Pogotke su postigli igrači NK Osijek, Ivan Barić u 50. minuti, Šimun Begović u 57. i Ljubo Pilić u 65. minuti.

Selekcija 2007. godišta NS PSŽ bila je sastavljena od 9 igrača Slavonije, 5 vidovačkog Dinama, 2 iz Slavije, 2 iz Lipika 1925 i 1 iz Kaptola, vodili su je treneri Siniša Grubišić (Hajduk Pakrac) i Goran Jurković (Slavonija).

Obje utakmice dobro su vodili požeški suci Jozo Brezicki, Tihomir Garbin i Ivan Katić 

Izvor: sport-pozega.hr