Izvučeni parovi 1. kola Kupa NSPSŽ 20./21.

  • Autor objave:
  • Kategorija objave:Obavijest

U prostorijama Nogometnog saveza Požeško-slavonske županije danas su ždrijebom određeni parovi 1. kola Županijskog nogometnog kupa. U ždrijebu je bilo 14 klubova 1. Županijske nogometne lige te dva kluba 2. Županijske nogometne lige, Slaven (Gradac) i Parasan (Golobrdci) koji su se prijavili za nastup u kupu pošto za županijske drugoligaše nastup nije bio obvezan.

Slaven (Gradac) i Parasan (Golobrdci) su i bili postavljeni za domaćine u 1. kolu. Ždrijebom su izvučena tri para dok je ostalih 10 klubova slobodno i uključit će se u natjecanje u 2. kolu.

U 1. kolu sastaju se Slaven (Gradac) – Sulkovci, Parasan (Golobrdci) – Graševina (Vetovo) i Hrvatski dragovoljac (Drenovac) – Dinamo (Rajsavac). Utakmice 1. kola trebale bi se odigrati u srijedu, 7. listopada s početkom u 16,00 sati, ali klubovi se mogu dogovoriti i za neki drugi termin u tom tjednu.

Na izvlačenju su nazočni bili predstavnici Papuka Velika (Valentin Raguž), Sloge Trenkovo (Jurica Bešlić), Slavena Gradac (Želimir Brezić) i bivši tajnik NS PSŽ Marijan Rudež dok je parove izvukao počasni predsjednik NK Požega, legenda požeškog nogometa Krešimir Bubak. 

U 2. kolu će sudjelovati 20 klubova odnosno 3 pobjednika utakmica 1. kola, 10 slobodnih klubova iz 1. kola i 7 klubova koji su članovi Međužupanijske nogometne lige.

Tekst: http://sport-pozega.hr