1/16 finala ŽNK NSPSŽ

  • Autor objave:
  • Kategorija objave:Obavijest

U prostorijama Nogometnog saveza Požeško – slavonske županije danas su ždrijebom određeni parovi 1/16 finala Županijskog nogometnog kupa. Utakmice će se igrati 21. i 22. 11. 2020. s početkom u 13,30 sati.

Na izvlačenju su uz tajnika Damira Bognara bili predstavnici Papuka Velika (Valentin Raguž), Mladosti Pavlovci (Igor Smoljanović), Graševine Vetovo (Bruno Bošković) i Sloge Trenkovo (Jurica Bešlić). 

U ždrijebu je bilo 20 klubova, odnosno 3 pobjednika pretkola koje se igralo 07. listopada (Graševina, Sulkovci, Dinamo Rajsavac), 10 klubova iz 1. Županijske nogometne lige koji su bili slobodni u pretkolu te 7 klubova koji se natječu u Međužupanijskoj nogometnoj ligi. 

Parovi su : Jakšić – Kaptol, Graničar (Z) – Požega, Omladinac – Lipik 1925, Graničar (B) – Papuk, Croatia (M) – Sloga, Sulkovci – Dinamo (V), BSK Buk – Hajduk, Dobrovac – Graševina, Mladost – Dinamo (R) i Croatia (DO) – Kuzmica. 

Tih 10 pobjednika sastat će se u osmini finala, a nakon toga će se pobjednicima tih susreta u 1/4 finalu priključiti trećeligaši Slavonija (Požega), Slavija (Pleternica) i Kutjevo.